Fysiotherapeut Elsloo

Goede fysiotherapeut nodig? Jetten & co fysiotherapie bij Elsloo wordt hoog gewaardeerd in het klanttevredenheidsonderzoek. Dat komt onder andere door onze unieke totaalaanpak. Daardoor is het merendeel van onze patiënten al binnen 4 tot 6 behandelingen klachtenvrij.

Tevreden patiënten in Elsloo

Fysiotherapie bij Jetten & co verloopt iets anders dan je misschien gewend bent. Onze fysiotherapeuten bekijken jouw klacht namelijk van meerdere kanten. Pijn en andere klachten hebben meestal te maken met een disbalans in het lichaam. Door die factoren eerst aan te pakken, slaat de fysiotherapiebehandeling beter aan. Je herstelt dan sneller en langduriger. Voor veel patiënten in regio Elslo die fysiotherapie bij ons kregen, bleek deze methode dé oplossing.

Fysiotherapie bij Basic-Fit

Wil je ook naar de Jetten & co fysiotherapeut? In Elslo hebben we (nog) geen vestiging. Wel kun je terecht in het nabijgelegen Geleen. In de Basic-Fit sportschool hebben we een aantal mooie behandelruimtes. We zijn erg blij met deze samenwerking; sporten en pijnvrij bewegen zijn nauw met elkaar verbonden. Bovendien is Basic-Fit in Geleen goed bereikbaar en hoef je geen lid te zijn van de sportschool om fysiotherapie te krijgen.

Voor welke klachten zoek je een fysiotherapeut in Elsloo?

Je kunt zonder verwijzing bij ons terecht voor verschillende pijnklachten en blessures, zoals:

Daarnaast behandelt de Jetten & co fysiotherapeut in Basic-Fit Geleen ook andere klachten, zoals:

  • Artrose
  • Hoofdpijn
  • Spierreuma (fibromyalgie)
  • Buikpijn
  • Vermoeidheid
  • Hooikoorts

Jetten & co fysiotherapie regio Elsloo

Jij wil toch ook snel geholpen worden? Maak vandaag nog een afspraak bij Jetten & co fysiotherapeut regio Elsoo. Je bent van harte welkom in onze vestiging in de Basic-Fit sportclub in Geleen (ook zonder sportschoolabonnement!).

Fysiotherapie Jetten & Co

Rijksweg Noord 125 (locatie Basic-Fit)

6162 AE Geleen

 

Infyzo Best

Adres

Zonnewende 145
5683 AB Best

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00u tot 17:00u (tot 20:00u op afspraak)

Team

Partners

Infyzo Echt

Adres

Thaalpad 33-35
6102 EH Echt

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00u tot 17:00u (tot 20:00u op afspraak)

Team

Partners

Infyzo Hoensbroek

Adres

Jeugrubbenweg 20
6413 DH Hoensbroek (Viking Gym)

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00u tot 17:00u (tot 20:00u op afspraak)

Team

Partners

Infyzo Voerendaal

Adres

Heerlerweg 7A
6367 AA Voerendaal

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00u tot 17:00u (tot 20:00u op afspraak)

Team

Partners

Rick Jetten

BIG 89063708804

Rick is fysiotherapeut sinds 2002. Van 2002 tot 2005 ervaring opgedaan in Duitsland als fysio- en bedrijfstherapeut, waarna hij in 2005 naar Nederland is teruggekomen.

Van 2005 tot 2007 werkzaam geweest als eerste lijns  fysio-, sporttherapeut  en bedrijfsleider in een fysiotfitnesscentrum in Maasbracht. In 2007 begonnen als zelfstandig praktijkeigenaar in een maatschap in Bocholtz. In december 2013 heeft hij de praktijk in Voerendaal overgenomen van Frans Héman en zijn vrouw Marja.

Als fysiotherapeut staat Rick gedreven, bekwaam en sociaal in zijn vak. Door zijn ruime kijk op zaken en zijn gedreven karakter probeert hij door goede informatie over de klachten te geven, de patiënt inzichtelijk te maken waar de oorzaak ligt en hoe deze op lange termijn, of zelfs voor altijd valt te voorkomen.

Op deze manier probeert hij samen met de patiënt, de klachten zo doelgericht mogelijk te behandelen. Mede door zijn ruime ervaring in de Applied Kinesiologie zijn er al goede resultaten behaald. Deze methodiek beschrijft de functionele neurologische en biomechanische achtergrond van klachten. Door de doelgerichtheid van de behandelwijze en advisering voor langere termijn kunt u SNEL functioneren zonder klachten.

Opleiding

Cursussen

2016
2015
2014
2013
2012
2011
Infyzo draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders