Deze fysiotherapeut in Maastricht pakt het anders aan

Op zoek naar een goede fysiotherapeut in Maastricht met een unieke aanpak? Eentje die niet alleen je klacht behandelt, maar die ook de oorzaak achterhaalt? Welkom bij Jetten & co!

SET-fysiotherapie regio Maastricht

De fysiotherapeuten van Jetten & co werken op basis van de SET-methode. De Segmentale Evaluatie Techniek (SET) is erop gericht om de dieperliggende oorzaak van de klachten vast te stellen. Daarbij gaat het vaak om een disbalans elders in het lichaam. Denk bijvoorbeeld aan het vasthouden van afvalstoffen. Een hormoonstelsel dat van slag is. Of een tekort aan bepaalde voedingsstoffen. Dat alles kan invloed hebben op de spierspanning in de regio waar jij klachten ervaart.

Spierspanning normaliseren

Door middel van spiertesten kunnen we zien waar het probleem ligt. Bij Jetten & co zijn we gespecialiseerd in het opsporen en verhelpen van een eventuele disbalans in het lichaam. Daardoor normaliseert de spierspanning. De fysiotherapiebehandeling heeft dan veel meer effect. Zo kan het lichaam snel en goed herstellen en is de kans op een terugval klein.

Welke klachten behandelt de SET-fysiotherapie in Maastricht?

Jetten & co behandelt uiteenlopende klachten, zoals:

Praktijk voor fysiotherapie regio Maastricht

Wil jij onze unieke behandelmethode ervaren? Voor SET-fysiotherapie in de Maastricht regio kun je terecht bij onze praktijk in Voerendaal. Maak direct een afspraak, je hebt geen verwijsbrief nodig!

Fysiotherapie Jetten & co

Heerlerweg 7A

6367 AA Voerendaal

Infyzo Best

Adres

Zonnewende 145
5683 AB Best

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00u tot 17:00u (tot 20:00u op afspraak)

Team

Partners

Infyzo Echt

Adres

Thaalpad 33-35
6102 EH Echt

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00u tot 17:00u (tot 20:00u op afspraak)

Team

Partners

Infyzo Hoensbroek

Adres

Jeugrubbenweg 20
6413 DH Hoensbroek (Viking Gym)

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00u tot 17:00u (tot 20:00u op afspraak)

Team

Partners

Infyzo Voerendaal

Adres

Heerlerweg 7A
6367 AA Voerendaal

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00u tot 17:00u (tot 20:00u op afspraak)

Team

Partners

Rick Jetten

BIG 89063708804

Rick is fysiotherapeut sinds 2002. Van 2002 tot 2005 ervaring opgedaan in Duitsland als fysio- en bedrijfstherapeut, waarna hij in 2005 naar Nederland is teruggekomen.

Van 2005 tot 2007 werkzaam geweest als eerste lijns  fysio-, sporttherapeut  en bedrijfsleider in een fysiotfitnesscentrum in Maasbracht. In 2007 begonnen als zelfstandig praktijkeigenaar in een maatschap in Bocholtz. In december 2013 heeft hij de praktijk in Voerendaal overgenomen van Frans Héman en zijn vrouw Marja.

Als fysiotherapeut staat Rick gedreven, bekwaam en sociaal in zijn vak. Door zijn ruime kijk op zaken en zijn gedreven karakter probeert hij door goede informatie over de klachten te geven, de patiënt inzichtelijk te maken waar de oorzaak ligt en hoe deze op lange termijn, of zelfs voor altijd valt te voorkomen.

Op deze manier probeert hij samen met de patiënt, de klachten zo doelgericht mogelijk te behandelen. Mede door zijn ruime ervaring in de Applied Kinesiologie zijn er al goede resultaten behaald. Deze methodiek beschrijft de functionele neurologische en biomechanische achtergrond van klachten. Door de doelgerichtheid van de behandelwijze en advisering voor langere termijn kunt u SNEL functioneren zonder klachten.

Opleiding

Cursussen

2016
2015
2014
2013
2012
2011
Infyzo draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders