Fysiotherapie in Sittard nodig? Jetten & co helpt

Woon je in Sittard en zoek je een goede fysiotherapeut? Maak kennis met Jetten & co. Je vindt onze praktijkruimte in de Basic-Fit vestiging in Geleen. Hier kun je zonder verwijsbrief terecht voor duurzame fysiotherapie. Ook als je geen lid bent van deze sportschool!

Unieke Jetten & co fysiotherapiebehandeling

Jij wil toch ook snel en blijvend van je klachten af? Maak kennis met de unieke aanpak van Jetten & co. Onze fysiotherapie bij Sittard is een totaalbehandeling. Dat wil zeggen dat we ook de dieperliggende oorzaak van jouw klachten onderzoeken. We doen dat onder andere met behulp van spiertesten. Zo kunnen we achterhalen waardoor je lichaam uit balans is en kunnen we je gerichter behandelen.

Met deze methode boeken we snel resultaat. De meerderheid van onze patiënten is binnen 4 tot 6 behandelingen klachtenvrij! Zij merken meestal ook dat de klachten langdurig of zelfs permanent wegblijven. Dit wordt gewaardeerd: Jetten & co krijgt een hoger dan gemiddeld cijfer in de klanttevredenheidsonderzoeken.

Met welke klachten naar de fysiotherapeut bij Sittard?

Waar heb je last van? In onze praktijk voor fysiotherapie bij Sittard behandelen we onder andere de volgende klachten:

Maar ook voor andere klachten kun je terecht bij onze fysiotherapeut in de Basic-Fit vestiging Geleen.

Jetten & co fysiotherapeut regio Sittard

Woon je in Sittard of omgeving en wil je naar een goede fysiotherapeut, maak vandaag nog een afspraak bij Jetten & co. Onze dichtstbijzijnde praktijk voor fysiotherapie in regio Sittard vind je in de Basic-Fit sportclub in Geleen (ook voor niet-leden!).

Fysiotherapie Jetten & Co

Rijksweg Noord 125 (locatie Basic-Fit)

6162 AE Geleen

Infyzo Best

Adres

Zonnewende 145
5683 AB Best

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00u tot 17:00u (tot 20:00u op afspraak)

Team

Partners

Infyzo Echt

Adres

Thaalpad 33-35
6102 EH Echt

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00u tot 17:00u (tot 20:00u op afspraak)

Team

Partners

Infyzo Hoensbroek

Adres

Jeugrubbenweg 20
6413 DH Hoensbroek (Viking Gym)

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00u tot 17:00u (tot 20:00u op afspraak)

Team

Partners

Infyzo Voerendaal

Adres

Heerlerweg 7A
6367 AA Voerendaal

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00u tot 17:00u (tot 20:00u op afspraak)

Team

Partners

Rick Jetten

BIG 89063708804

Rick is fysiotherapeut sinds 2002. Van 2002 tot 2005 ervaring opgedaan in Duitsland als fysio- en bedrijfstherapeut, waarna hij in 2005 naar Nederland is teruggekomen.

Van 2005 tot 2007 werkzaam geweest als eerste lijns  fysio-, sporttherapeut  en bedrijfsleider in een fysiotfitnesscentrum in Maasbracht. In 2007 begonnen als zelfstandig praktijkeigenaar in een maatschap in Bocholtz. In december 2013 heeft hij de praktijk in Voerendaal overgenomen van Frans Héman en zijn vrouw Marja.

Als fysiotherapeut staat Rick gedreven, bekwaam en sociaal in zijn vak. Door zijn ruime kijk op zaken en zijn gedreven karakter probeert hij door goede informatie over de klachten te geven, de patiënt inzichtelijk te maken waar de oorzaak ligt en hoe deze op lange termijn, of zelfs voor altijd valt te voorkomen.

Op deze manier probeert hij samen met de patiënt, de klachten zo doelgericht mogelijk te behandelen. Mede door zijn ruime ervaring in de Applied Kinesiologie zijn er al goede resultaten behaald. Deze methodiek beschrijft de functionele neurologische en biomechanische achtergrond van klachten. Door de doelgerichtheid van de behandelwijze en advisering voor langere termijn kunt u SNEL functioneren zonder klachten.

Opleiding

Cursussen

2016
2015
2014
2013
2012
2011
Infyzo draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders