Fysiotherapie in Stein? Jetten & co is dichtbij

Fysiotherapie, maar dan net even anders. De therapeuten van Jetten & co fysiotherapie bij Stein benaderen jouw klachten als totaalplaatje. Door ook de dieperliggende oorzaken van pijn en blessures aan te pakken, herstelt het lichaam sneller en blijven klachten langer weg.

De meerderheid van onze patiënten is dankzij deze duurzame behandeling binnen 4 tot 6 behandelingen klachtenvij. Jetten & co krijgt veel hoge cijfers in het klanttevredenheidsonderzoek.

Hoe werkt duurzame fysiotherapie?

Als je lichaam uit balans is, kunnen we dit met gerichte behandelingen en adviezen verbeteren. Denk hierbij aan een aangepaste leefstijl of het gebruik van bepaalde voedingssupplementen. Is de balans verbeterd, dan slaan de oefeningen en andere fysiotherapiebehandelingen beter aan. Je herstelt sneller en het resultaat houdt ook langer aan.

Met welke klachten naar de fysiotherapeut bij Stein?

In onze praktijk voor fysiotherapie bij Stein (locatie Basic-Fit Geleen, ook zonder lidmaatschap) behandelen we bekende klachten als gevolg van overbelaste spieren, pezen en gewrichten, zoals:

Maar ook voor andere klachten kun je terecht bij onze fysiotherapiepraktijk in Basic-Fit Geleen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Artrose
  • Spierreuma (fibromyalgie)
  • Buikpijn
  • Vermoeidheid
  • Hoofdpijn
  • Hooikoorts

Jetten & co fysiotherapie regio Stein

Maak vandaag nog een afspraak bij Jetten & co praktijk voor fysiotherapie regio Stein. Je vindt ons in de Basic-Fit sportclub in Geleen (abonnement sportschool niet nodig!).

Fysiotherapie Jetten & Co

Rijksweg Noord 125 (locatie Basic-Fit)

6162 AE Geleen

Infyzo Best

Adres

Zonnewende 145
5683 AB Best

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00u tot 17:00u (tot 20:00u op afspraak)

Team

Partners

Infyzo Echt

Adres

Thaalpad 33-35
6102 EH Echt

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00u tot 17:00u (tot 20:00u op afspraak)

Team

Partners

Infyzo Hoensbroek

Adres

Jeugrubbenweg 20
6413 DH Hoensbroek (Viking Gym)

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00u tot 17:00u (tot 20:00u op afspraak)

Team

Partners

Infyzo Voerendaal

Adres

Heerlerweg 7A
6367 AA Voerendaal

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00u tot 17:00u (tot 20:00u op afspraak)

Team

Partners

Rick Jetten

BIG 89063708804

Rick is fysiotherapeut sinds 2002. Van 2002 tot 2005 ervaring opgedaan in Duitsland als fysio- en bedrijfstherapeut, waarna hij in 2005 naar Nederland is teruggekomen.

Van 2005 tot 2007 werkzaam geweest als eerste lijns  fysio-, sporttherapeut  en bedrijfsleider in een fysiotfitnesscentrum in Maasbracht. In 2007 begonnen als zelfstandig praktijkeigenaar in een maatschap in Bocholtz. In december 2013 heeft hij de praktijk in Voerendaal overgenomen van Frans Héman en zijn vrouw Marja.

Als fysiotherapeut staat Rick gedreven, bekwaam en sociaal in zijn vak. Door zijn ruime kijk op zaken en zijn gedreven karakter probeert hij door goede informatie over de klachten te geven, de patiënt inzichtelijk te maken waar de oorzaak ligt en hoe deze op lange termijn, of zelfs voor altijd valt te voorkomen.

Op deze manier probeert hij samen met de patiënt, de klachten zo doelgericht mogelijk te behandelen. Mede door zijn ruime ervaring in de Applied Kinesiologie zijn er al goede resultaten behaald. Deze methodiek beschrijft de functionele neurologische en biomechanische achtergrond van klachten. Door de doelgerichtheid van de behandelwijze en advisering voor langere termijn kunt u SNEL functioneren zonder klachten.

Opleiding

Cursussen

2016
2015
2014
2013
2012
2011
Infyzo draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders