Fysiotherapeut Urmond kijkt anders naar klacht

Zoek je een fysiotherapeut in Urmond en wil je een snel en duurzaam resultaat? Welkom bij Jetten & co. Fysiotherapie zien wij als een totaalbenadering. We focussen niet alleen op de klacht zelf, maar we kijken verder. Dankzij die aanpak is de meerderheid van onze patiënten al na 4 tot 6 behandelingen klachtenvrij.

Fysiotherapie als totaalbenadering

Pijn, langdurige vermoeidheid, blessures of ander lichamelijke klachten staan meestal niet op zichzelf. Er spelen vaak meerdere factoren mee. Wij onderzoeken waardoor jouw lichaam uit balans is geraakt en pakken eerst die factoren aan. We adviseren bijvoorbeeld bepaalde voedingssupplementen of geven leefstijladviezen. De fysiotherapie die we vervolgens toepassen, slaat dan sneller aan. Ook houdt het effect langdurig aan. Ook patiënten in Urmond waarderen deze duurzame fysiotherapie met een hoog cijfer!

Voor welke klachten zoek je een fysiotherapeut in Urmond?

Welke klachten heb je? Je kunt bij onze praktijk voor fysiotherapie bij Urmond terecht met diverse problemen, zoals:

Ook andere pijn- of bewegingsklachten behandelen we regelmatig bij Jetten & co fysiotherapie.

Fysiotherapie in Basic-Fit vlak bij Urmond

Er is (nog) geen Jetten & co fysiotherapeut in Urmond. Maar in het nabijgelegen Geleen hebben we een mooie fysiotherapiepraktijk in de Basic-Fit sportschool. Je kunt hier ook terecht als je geen lid bent van Basic-Fit.

Praktijk voor fysiotherapie regio Urmond

Maak direct een afspraak zodat we je snel kunnen helpen. De vestiging van Jetten & co fysiotherapeut in de regio Urmond zit in Basic-Fit Geleen.

Fysiotherapie Jetten & Co

Rijksweg Noord 125 (locatie Basic-Fit)

6162 AE Geleen

Infyzo Best

Adres

Zonnewende 145
5683 AB Best

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00u tot 17:00u (tot 20:00u op afspraak)

Team

Partners

Infyzo Echt

Adres

Thaalpad 33-35
6102 EH Echt

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00u tot 17:00u (tot 20:00u op afspraak)

Team

Partners

Infyzo Hoensbroek

Adres

Jeugrubbenweg 20
6413 DH Hoensbroek (Viking Gym)

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00u tot 17:00u (tot 20:00u op afspraak)

Team

Partners

Infyzo Voerendaal

Adres

Heerlerweg 7A
6367 AA Voerendaal

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00u tot 17:00u (tot 20:00u op afspraak)

Team

Partners

Rick Jetten

BIG 89063708804

Rick is fysiotherapeut sinds 2002. Van 2002 tot 2005 ervaring opgedaan in Duitsland als fysio- en bedrijfstherapeut, waarna hij in 2005 naar Nederland is teruggekomen.

Van 2005 tot 2007 werkzaam geweest als eerste lijns  fysio-, sporttherapeut  en bedrijfsleider in een fysiotfitnesscentrum in Maasbracht. In 2007 begonnen als zelfstandig praktijkeigenaar in een maatschap in Bocholtz. In december 2013 heeft hij de praktijk in Voerendaal overgenomen van Frans Héman en zijn vrouw Marja.

Als fysiotherapeut staat Rick gedreven, bekwaam en sociaal in zijn vak. Door zijn ruime kijk op zaken en zijn gedreven karakter probeert hij door goede informatie over de klachten te geven, de patiënt inzichtelijk te maken waar de oorzaak ligt en hoe deze op lange termijn, of zelfs voor altijd valt te voorkomen.

Op deze manier probeert hij samen met de patiënt, de klachten zo doelgericht mogelijk te behandelen. Mede door zijn ruime ervaring in de Applied Kinesiologie zijn er al goede resultaten behaald. Deze methodiek beschrijft de functionele neurologische en biomechanische achtergrond van klachten. Door de doelgerichtheid van de behandelwijze en advisering voor langere termijn kunt u SNEL functioneren zonder klachten.

Opleiding

Cursussen

2016
2015
2014
2013
2012
2011
Infyzo draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders