Huisreglement

Huisreglement

Bij Infyzo geloven we in een werkomgeving waarin duidelijke richtlijnen en verwachtingen bijdragen aan een veilige, respectvolle en productieve sfeer. Ons huisreglement is opgesteld om een harmonieuze en professionele omgeving te bevorderen, waarin iedereen zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt. Door het naleven van ons huisreglement streven we naar een positieve cultuur waarin iedereen optimaal kan functioneren en bijdragen aan het succes van ons bedrijf.

Voor het maken/wijzigen van een afspraak verzoeken wij je om te bellen naar 045- 5620395. Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 8.00-17.00 uur. Indien wij niet in de gelegenheid zijn om de telefoon te beantwoorden, kun je je naam en telefoonnummer inspreken op het antwoordapparaat. Wij bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Wij zijn ook bereikbaar via e-mail: info@infyzo.nl

Wij zijn verplicht om je identiteit te controleren en te registreren. Deze controle zal door de baliemedewerker worden uitgevoerd als je je aanmeldt voor je eerste afspraak. Wij hechten veel waarde aan je privacy, onze werkwijze is erop gericht om je privacy zo goed als mogelijk te waarborgen. Lees voor meer informatie ons Privacy Beleid.

Wanneer je een afspraak hebt, vragen wij je om je aan te melden aan de balie. Nadat je je hebt aangemeld, kun je in de wachtkamer plaatsnemen. Je fysiotherapeut zal je dan op de afgesproken tijd ophalen.

Afspraken dienen minstens 24 uur van tevoren afgezegd te worden om kosten te voorkomen. Afmelden kan telefonisch via 045-5620395 of door te mailen naar info@infyzo.nl 

Voor de praktijk in Voerendaal zijn 6 parkeerplaatsen beschikbaar voor auto’s. Gelieve enkel te parkeren op de aangegeven plaatsen en niet op het privé terrein van de eigenaar. Houd ook rekening met anderen bij het parkeren van fiets of auto.

Het gebruik van een blauwe parkeerkaart is verplicht in Nuth, Echt en Best.

Wij vragen je vriendelijk om je telefoon op stil of op vliegtuigstand te zetten tijdens je bezoek aan onze praktijk. 

Onze praktijk is rookvrij.

Huisdieren zijn in onze praktijk niet toegestaan.

Klik hier voor het volledige Privacy Beleid.

In onze praktijk hechten we veel waarde aan respectvolle omgangsnormen. We streven ernaar om een veilige en inclusieve omgeving te creëren waar iedereen zich welkom en gerespecteerd voelt. Dit betekent dat we respect hebben voor elkaars mening, achtergrond en persoonlijke ruimte.

We moedigen open communicatie aan en staan open voor feedback. Het is belangrijk om elkaar met vriendelijkheid en begrip te benaderen, ook in situaties waarin we het niet met elkaar eens zijn. Conflicten lossen we op door met elkaar in gesprek te gaan en naar elkaars standpunten te luisteren.

Daarnaast vinden we het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met elkaars privacy en vertrouwelijkheid. We respecteren de grenzen van anderen en delen geen vertrouwelijke informatie zonder dat hier een (medische) reden toe is.

Door ons te houden aan deze omgangsnormen creëren we een positieve en respectvolle werkomgeving waarin iedereen zich gehoord en gewaardeerd voelt.

Tijdens je behandeling bestaat de mogelijkheid dat er een collega fysiotherapeut meewerkt en alvast je behandeling opstart. Dit gebeurt omdat fysiotherapeuten intern worden opgeleid in onze unieke SET-methode ®. Als je dit liever niet hebt, dan mag je dit voorafgaand aan je afspraak bij ons aangeven.

Het is ten strengste verboden om eigendommen van anderen te stelen. Overtreders zullen worden onderworpen aan disciplinaire maatregelen en kunnen worden gerapporteerd aan de autoriteiten. We vertrouwen erop dat alle bezoekers van de praktijk zich bewust zijn van de regels en verantwoordelijkheden die gelden met betrekking tot diefstal .

Indien je niet tevreden bent of een klacht hebt  over de bejegening of behandeling door uw fysiotherapeut, dan horen wij dit graag.

Je kunt je klacht indienen door een e-mail te sturen naar:  info@infyzo.nl.

Na ontvangst van je klacht, zal de directie contact met je opnemen om je klacht te bespreken. 

De klacht zal conform de richtlijnen van het KNGF worden behandeld.

De rechten en plichten van patiënten zijn schriftelijk vastgelegd in de modelregeling fysiotherapeut-patiënt van het KNGF/NPCF. De klachtenregeling is vastgelegd in de Wet Klachtrecht Cliënten Zorgsector. Onze praktijk en al onze medewerkers zijn hierbij ingeschreven via de beroepsorganisatie

Door een wijziging in de wet BIG zijn BIG-geregistreerde zorgverleners per 1 april 2019 verplicht hun BIG-nummer actief bekend te maken. Hierdoor wordt het voor jou als patiënt makkelijker te controleren of een zorgverlener in het BIG-register staat ingeschreven. 

De BIG nummers van onze fysiotherapeuten zijn te vinden op de individuele teamleden pagina’s op onze website. 

Infyzo Best

Adres

Zonnewende 145
5683 AB Best

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00u tot 17:00u (tot 20:00u op afspraak)

Team

Partners

Infyzo Echt

Adres

Thaalpad 33-35
6102 EH Echt

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00u tot 17:00u (tot 20:00u op afspraak)

Team

Partners

Infyzo Hoensbroek

Adres

Jeugrubbenweg 20
6413 DH Hoensbroek (Viking Gym)

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00u tot 17:00u (tot 20:00u op afspraak)

Team

Partners

Infyzo Voerendaal

Adres

Heerlerweg 7A
6367 AA Voerendaal

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00u tot 17:00u (tot 20:00u op afspraak)

Team

Partners

Rick Jetten

BIG 89063708804

Rick is fysiotherapeut sinds 2002. Van 2002 tot 2005 ervaring opgedaan in Duitsland als fysio- en bedrijfstherapeut, waarna hij in 2005 naar Nederland is teruggekomen.

Van 2005 tot 2007 werkzaam geweest als eerste lijns  fysio-, sporttherapeut  en bedrijfsleider in een fysiotfitnesscentrum in Maasbracht. In 2007 begonnen als zelfstandig praktijkeigenaar in een maatschap in Bocholtz. In december 2013 heeft hij de praktijk in Voerendaal overgenomen van Frans Héman en zijn vrouw Marja.

Als fysiotherapeut staat Rick gedreven, bekwaam en sociaal in zijn vak. Door zijn ruime kijk op zaken en zijn gedreven karakter probeert hij door goede informatie over de klachten te geven, de patiënt inzichtelijk te maken waar de oorzaak ligt en hoe deze op lange termijn, of zelfs voor altijd valt te voorkomen.

Op deze manier probeert hij samen met de patiënt, de klachten zo doelgericht mogelijk te behandelen. Mede door zijn ruime ervaring in de Applied Kinesiologie zijn er al goede resultaten behaald. Deze methodiek beschrijft de functionele neurologische en biomechanische achtergrond van klachten. Door de doelgerichtheid van de behandelwijze en advisering voor langere termijn kunt u SNEL functioneren zonder klachten.

Opleiding

Cursussen

2016
2015
2014
2013
2012
2011
Infyzo draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders